Telefoon nummer

0615627313

Email

zen@studiozenza.nl

Openingstijden

Ma-vrij op afspraak

wellness aroma gezichtsbehandelingen

Alleen te boeken door dames

Na de ontvangst in een zeer sfeervolle ruimte kunt u zich op het gemak omkleden, bij de wellness gezichtsbehandeling mag u de broek , BH en evt. hemdje met spaghetti bandjes aan houden , er hangt een badjas voor u klaar. 

Ondertussen wordt er een heerlijk voetenbadje met etherische olie en verse of gedroogde bloemblaadjes klaar gemaakt.

Onder het genot van een kopje thee of koffie kunt u genieten van het voetenbad en wordt de behandeling en de op maat gemaakte persoonlijke gezichtsolie waarin etherische oliën toegevoegd worden besproken .

Er wordt alleen gebruikt gemaakt van 100% natuurlijke producten zoals natuurlijke planten oliën, etherische oliën, hydrolaten, zijde cocons, chiazaadjes, sheabutter, honing, groene of witte leem en pop up maskers. Niks komt uit een kant en klare tube of potje, alles wordt ter plekke persoonlijk voor u bereidt.

U kunt kiezen uit de volgende Zenza deluxe behandelingen: Lavendel/Amathist , Chia Silk en Rozen/Rozenkwarts.

Het zijn heerlijke wellness verwen behandelingen waarbij de verzorging van huid en ontspanning voorop staat (er wordt tijdens deze behandeling niet geëpileerd, geharst of comedonen verwijderd). 

aroma- lavendel -amethist- gezichts-behandeling -

 

ZenZa deluxe: Lavendel met edelstenen van Amethist.

Na een uitgebreide reiniging van de huid en warme kompresdoeken heeft u de keuze uit een peeling met zijde cocons of honing  (er wordt geen peeling gedaan op een onrustige of acné huid, (hiervoor krijgt u een langere massage voor in de plaats) Nadat de peeling is afgenomen met warme kompresdoeken ontvangt u een gezichtsmassage met Lavendel gezichtsolie

Lavendel is huid herstellend en een zeer rustgevende olie.

Geschikt bij een onrustige huid, rijpe huid en bij acné.

Lavendel is een geweldige anti-stress olie. 

Ook wordt het gezicht en decolleté gemasseerd met edelstenen van Amethist :

Amethist heeft een kalmerende werking op de huid. De stenen werken goed bij stress, spanning en zorgen verdwijnen. 

Als de olie goed is ingemasseerd wordt deze afgedekt door een in een lavendel hydrolaat gedrenkt pop up masker.

In de tijd dat het masker inwerkt ontvangt u een hand of voetmassage. De behandeling wordt afgesloten met een voedende crème, uw huid zal er strakker en stralender uitzien en u zal helemaal ontspannen de dag door komen.

Zenza deluxe : Chia met zijde en penseelmassage.

Na een uitgebreide reiniging van de huid en warme kompresdoeken wordt er een peeling met zijde cocons gedaan : deze voelen zeer zacht op de huid en bevat eiwitten ( fibroïne en sericine ) die de huid elastisch en zacht maken.

(er wordt geen peeling gedaan op een onrustige of acné huid, hier krijgt u een langere massage voor in de plaats). Na de peeling ontvangt u een gezichtsmassage met een persoonlijk gemaakte gezichtsolie en aangebracht met penselen wat een heerlijk gevoel geeft, de massage wordt afgesloten met Chia Silk stempels :

De gel van de chiazaadjes is voor de huid verzachtend, voedend, en hydraterend maar ook celvernieuwend. 

Er wordt een Chia zijde oogmasker aangebracht en het pop up masker , tijdens het intrekken van het masker ontvangt u een hand of voetmassage. 

De behandeling wordt afgesloten met een voedende crème, uw huid zal er strakker, zachter en stralender uitzien en u zal zich helemaal ontspannen voelen. 

Zenza deluxe : Roos met edelstenen van rozenkwarts

Na een uitgebreide reiniging van de huid en warme kompresdoeken heeft u de keuze uit een peeling met zijde cocons of honing (er wordt geen peeling gedaan op een onrustige of acne huid, hiervoor krijgt u een langere massage voor in de plaats). Nadat de peeling is afgenomen met warme kompresdoeken ontvangt u een gezichtsmassage met Rozen gezichtsolie :

In de huidverzorging is rozenolie geschikt voor alle huidtypen en is zeer huidherstellend, een heerlijke olie voor een huid die liefde en zachtheid nodig heeft. 

In combinatie met edelstenen van rozenkwarts:

Rozenkwarts staat voor liefde. Liefde voor jezelf, voor je huid en voor de wereld om je heen. Rozenkwarts laat alle spanning los en beschermt je met een roze wolk. Rozenkwarts heeft een verzachtende en ontspannende werking en zorgt voor een stralende huid. Na de massage wordt er een serum van roos aangebracht en hier overheen komt een in rozenhydrolaat gedrenkt pop up masker, tijdens het intrekken van het masker ontvangt u een hand of voetmassage. 

De behandeling wordt afgesloten met een voedende crème, uw huid zal er strakker, zachter en stralender uitzien en de luxe geur van roos opent je hart en laat je tot bloei komen.

De behandelingen zijn te boeken via:

zen@studiozena.nl

0615627313

( graag via watsapp tijdens de behandelingen en lessen wordt de telefoon niet beantwoord)

Prins Hendrikstraat 21 6245ED Eijsden

De algemene en AGV voorwaarde zijn van toepassing.