Telefoon nummer

0615627313

Email

zen@studiozenza.nl

Openingstijden

Ma-vrij op afspraak

Alleen te boeken door dames.

Na de ontvangst in een zeer sfeervolle ruimte kunt u zich op het gemak omkleden , ondergoed  en bh mogen aan blijven, er hangt een badjas voor u klaar. 

Ondertussen wordt er een heerlijk voetenbadje met etherische olie en verse of gedroogde bloemblaadjes klaar gemaakt.

Onder het genot van een kopje thee of koffie kunt u genieten van het voetenbad en wordt de massage en de op maat gemaakte persoonlijke massage olie waarin etherische oliën toegevoegd worden besproken .


30 min ZenZa aroma ontspanningsmassage : 

Tijdens de 30 min massage wordt de voorkant : benen, armen, handen, nek en gezicht of achterkant : benen, rug, en schouders gemasseerd, hierbij staat alles in het teken van ontspanning en geurbeleving.


60 min ZenZa aroma ontspanningsmassage : 

Tijdens de 60 min massage wordt de voorkant: benen, armen , handen, nek en gezicht gemasseerd en van de achterkant: de benen, rug en schouders. Geniet van een fullbody massage en voel de spanning van je af glijden de reukorganen worden geprikkeld door de op maat samengestelde aromatische massage olie.


90 min ZenZa rug special,  ontspanningsmassage met rugpakking : 

Tijdens deze weldaad voor de rug behandeling ontvangt u naast de 60 min fullbody aroma ontspanningsmassage een rug peeling en een pakking van groene leem met massage olie waarin persoonlijke etherische olie die op dat moment voor je samengesteld worden. Deze behandeling is een heerlijke wellness beleving.

30 min ZenZa  nek / schouders peeling met massage :

Tijdens deze behandeling krijgen  eerst de nek en schouders een peeling naar keuze met himalaya zout of 100% natuurlijke honing van de imker (dit is een wat stevigere peeling) . Dan worden de nek en schouders gemasseerd met een persoonlijk op maat gemaakte massageolie. Deze behandeling is een fijne manier om kennis te maken met de wellness behandelingen.

Klik hier voor de prijslijst.

De behandelingen zijn te boeken via:

zen@studiozena.nl

0615627313

( graag via watsapp tijdens de behandelingen en lessen wordt de telefoon niet beantwoord)

Prins Hendrikstraat 21 6245ED Eijsden

De algemene en AGV voorwaarde zijn van toepassing.