Telefoon nummer

0615627313

Email

zen@studiozenza.nl

Openingstijden

Ma-vrij op afspraak

Yin Yoga

Ma/woe/vrij : 9.00 – 10.15 uur

Din : 19.00 – 20.00uur

Don: 19.30 – 20.30 uur

Yin Yoga is op dit moment de Yogavorm die naast hatha yoga het meest wordt gegeven!

En daar is een goede verklaring voor, het biedt precies dat waar je behoefte aan hebt : tijd en ruimte om te voelen en het ervaren van een diepe ontspanning.

Deze behoefte leeft bij veel mensen omdat ze regelmatig druk en stress ervaren in hun dagelijkse leven. Juist daarom is het goed om regelmatig yoga te beoefenen en Yin Yoga sluit bij deze behoefte perfect aan. 


Bij Yin Yoga hoef je niet iets actiefs te doen om in de houding te komen. Juist door niets te doen, gebeurt er heel veel. Door je helemaal aan de houding over te geven, de zwaartekracht haar werk te laten doen, zal je voelen dat er ruimte ontstaat. Letterlijk en figuurlijk.

Yin Yoga is voor iedereen, zelfs als je niet lenig bent of geen maatje 36 hebt, voor vrouwen en mannen. De reden waarom je voor Yin Yoga kiest is voor iedereen individueel.

Ik vind misschien wel het allermooiste van Yin Yoga dat je tijdens de houdingen leert en ervaart om te accepteren en compassie te voelen.

Je lichaam is goed zoals het nu is, je ademhaling is goed zoals het nu is, jij bent gewoon helemaal goed zoals je nu bent.

Het loslaten van naar iets streven en iets willen veranderen omdat het nog niet goed (genoeg) is, kan heel bevrijdend werken.

Je hebt natuurlijk af en toe Yang-energie nodig om iets te bereiken, maar over het algemeen hebben we daar wel genoeg van, eerder te veel. En is het heerlijk om je af en toe onder te dompelen in de zachte Yin-energie.

vinyasa yoga:

Din: 20:30 – 21.30 uur

Vrij: 10.30 – 11.30 uur

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga en is momenteel de meest voorkomende hatha yogastijl. Vinyasa staat ook wel bekend als Flow yoga: je kunt het het beste voor je zien als coördinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling.

Nieuwsgierig geworden je bent van harte welkom tijdens een proefles !

De proefles is te boeken via

zen@studiozenza.nl

En via watsapp: 0615 627313

( tijdens de lessen en behandelingen wordt de telefoon niet beantwoord).

De algemene en AGV voorwaarde zijn van toepassing.

Klik hier voor het lesrooster en prijslijst.