Telefoon nummer

0615627313

Email

zen@studiozenza.nl

Openingstijden

Ma-vrij op afspraak

Mij naam is Monique willems en wil met Studio Zenza een plek creëren waar mensen even tijd kunnen nemen voor zichzelf en naar zichzelf kunnen luisteren. We zijn vaak zo druk met alles wat moet en zorgen voor anderen dat we onszelf uit het oog verliezen.

Dit heb ik zelf helaas ook een aantal jaren geleden ervaren en ik kreeg steeds meer klachten waarvan ik niet wist waar ze vandaan kwamen. Maar ik merkte dat hoe meer ik voor mijzelf koos en door yoga / meditatie lessen te volgen en me af en toe onder te dompelen in wellness, weer langzaam maar zeker weer terug kwam bij mij zelf. Ik werd lichamelijk en geestelijk sterker ( ik leerde dat je ook af en toe nee kon zeggen en dat niet alles perfect hoeft te zijn). Zo kwam ik stap je voor stapje weer thuis bij mezelf en besloot dat het roer om moest.

De passie om les te geven heeft er altijd al ingezeten zo heb ik verschillende groepslessen gegeven bij sportscholen en tijdens mijn yoga pad kwam de opleiding tot Yin Yoga docente voorbij die ik met goed succes heb afgelegd. Ik was in die tijd al bezig met de opleiding tot aromatherapeut en had een cursus klankschalen bespelen gedaan. En zonder dat ik er erg in had vielen alle puzzelstukjes in elkaar ( dit is wat ik wil ). Ik besloot mijn baan op te geven waarin ik al 6 jaar erg ongelukkig was en wilde hetgeen mij zoveel bracht gaan overdragen.

Ik hoop dat ik veel mensen kan geven wat ik zelf heb mogen ervaren !

Groei, geniet, en geef.

Lach, laat gaan en leef.

Straal met je aanweezigheid.

En blijf jezelf, altijd…….