Telefoon nummer

0615627313

Email

zen@studiozenza.nl

Openingstijden

Ma-vrij op afspraak

Welkom op de sfeervolste zolderverdieping van Eijsden .

Laat je leiden door de geuren , klanken en wellness. Het is een plek waar u even het drukke leven van alle dag achter u kunt laten en thuis kan komen bij je zelf.

Alles staat in het teken van ontspanning en balans tussen lichaam en geest. En er wordt alleen gebruikt gemaakt van 100% natuurlijke producten die zelf worden samengesteld en aan te schaffen zijn. Ook zal er zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu door gebruik te maken van glazen verpakkingen die hervulbaar zijn. Er wordt bewust en respectvol omgegaan met iedere bezoeker en u zult het bezoek aan de studio als een warm bad ervaren.

We zijn een kleinschalig bedrijf zodat we de tijd en ruimte hebben voor jou als bezoeker. Bij de  groepslessen is er ruimte voor 10 a 12 personen om  iedereen genoeg ruimte en aandacht te kunnen geven.  De sfeer en de rust  in de studio vinden we erg belangrijk en gaan ervan uit dat u dit respecteert door niet hard te praten  en je telefoon niet mee de  lesruimte in te nemen.Op deze manier kunt u genieten van de stilte en het drukke leven even achter u te laten.  

Massage

Je kunt stress  en spanning van je af laten glijden tijdens een ontspanningsmassage met etherische oliën of je kunt kiezen uit een van de wellness gezichtsbehandelingen met bijvoorbeeld edelstenen of zijde en chia zaadjes deze behandelingen zijn pure verwennerij voor je huid en er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke producten niks komt uit een pot of tube alles wordt ter plekke persoonlijk afgestemd.

 

Tijdens de lessen zoals yin yoga en Vinyasa yoga leggen er we de nadruk op het uit je hoofd gaan en meer in je lijf te komen. In onze druk yang maatschappij zijn we te veel met ons hoofd bezig en nemen we geen tijd meer om te luisteren wat ons lichaam ons te vertellen heeft. Hierdoor ontstaan allerlei klachten, om dit te voorkomen is het belangrijk om regelmatig uit je hoofd te komen en bewust te zijn van het hier en nu. Bij het regelmatig beoefenen van de lessen zul je meer balans vinden tussen Yin en Yang.

Laat u onderdompelen door heerlijke geuren van oliën die ontzettend veel kracht en energie bezitten , een puur geschenk uit de natuur. Door gebruik te maken van deze etherische oliën kunnen we klachten zowel lichamelijk als geestelijk therapeutisch aanpakken. Dit kan door middel van inhaleren via een diffuser of op een zakdoek , door te smeren met een olie die speciaal samengesteld wordt of een behandeling met aromatherapie.

 

Komt u ook PUUR genieten ?

Studio ZenZa

Prins Hendrikstraat 21

6245ED Eijsden

                                                                                     Tel: 0615627313                                                                                                             

( liefst via watsapp, tijdens de lessen en behandelingen wordt de telefoon niet beantwoord) 

zen@studiozenza.nl