Telefoon nummer

0615627313

Email

zen@studiozenza.nl

Openingstijden

Ma-vrij op afspraak

Aroma Wellness massage:

Na de ontvangst in een zeer sfeervolle ruimte kunt u zich op het gemak omkleden, ondergoed, BH en sokken mogen aan blijven en er hangt een badjas voor u klaar.

Ondertussen wordt er een heerlijk voetenbadje met etherische olie en verse of gedroogde bloemblaadjes klaar gemaakt.

Onder het genot van een kopje thee of koffie kunt u genieten van het voetenbad en wordt de massage en de op maat gemaakte persoonlijke massage olie waarin etherische oliën toegevoegd worden besproken .

U kunt kiezen uit verschillende wellness ontspanningsmassages die niet alleen je lichaam ontspannen maar ook je geest tot rust brengen. De op maat bereide massage olie met etherische olie geven deze massage een extra therapeutische werking en geurbeleving.

Aroma wellnessgezichtsbehandelingen:

Naast de wellness massages kunt u ook terecht voor wellness gezichtsbehadelingen , deze starten eveneens met een heerlijk ontspannend voetenbadje en tijdens de Thee of koffie wordt de behandeling en de etherische olie besproken.

Er wordt alleen gebruikt gemaakt van 100% natuurlijke producten zoals natuurlijke planten oliën, etherische oliën, hydrolaten, zijde cocons, chiazaadjes, sheabutter, honing, groene of witte leem, pop up maskers en edelstenen. Niks komt uit een kant en klare tube of potje alles wordt ter plekke persoonlijk voor u bereid.

Het zijn heerlijke wellness verwen behandelingen waarbij de verzorging van huid en ontspanning voorop staat.

Deze behandelingen laten je huid weer stralen en stress zal wegvloeien.

Meer weten over de wellness massages klik dan hier.

Meer weten over de wellness gezichtsbehandelingen klik dan hier.