Telefoon nummer

0615627313

Email

zen@studiozenza.nl

Openingstijden

Ma-vrij op afspraak

Chai en Zijde gezichtsbehandeling

Na de ontvangst in een zeer sfeervolle ruimte kunt u zich op het gemak omkleden, bij de wellness gezichtsbehandeling mag u de broek, BH en evt. hemdje met spaghetti bandjes aan houden, er hangt een badjas voor u klaar.

Ondertussen wordt er een heerlijk voetenbadje met etherische olie en verse of gedroogde bloemblaadjes klaar gemaakt.

Onder het genot van een kopje thee of koffie kunt u genieten van het voetenbad en wordt de behandeling en de op maat gemaakte persoonlijke gezichtsolie waarin etherische oliën toegevoegd worden besproken.

Er wordt alleen gebruikt gemaakt van 100% natuurlijke producten  zoals natuurlijke planten oliën, etherische oliën, hydrolaten, zijde cocons, chiazaadjes, sheabutter, honing, groene of witte leem en pop up maskers. Niks komt uit een kant en klare tube of potje alles wordt ter plekke persoonlijk voor u bereidt. 

Het zijn heerlijke wellness verwen behandelingen waarbij de verzorging van huid en ontspanning voorop staat (er wordt tijdens deze behandeling niet geëpileerd, geharst of comedonen verwijderd).  

Zenza deluxe : Chia met zijde en penseelmassage.

Na een uitgebreide reiniging van de huid en warme kompresdoeken wordt er een peeling met zijde cocons gedaan : deze voelen zeer zacht op de huid en bevat eiwitten ( fibroïne en sericine ) die de huid elastisch en zacht maken.

(er wordt geen peeling gedaan op een onrustige of acné huid, hier krijgt u een langere massage voor in de plaats). Na de peeling ontvangt u een gezichtsmassage met een persoonlijk gemaakte gezichtsolie en aangebracht met penselen wat een heerlijk gevoel geeft, de massage wordt afgesloten met Chia Silk stempels.

De gel van de chiazaadjes is voor de huid verzachtend, voedend, en hydraterend maar ook celvernieuwend. 

Er wordt een Chia zijde oogmasker aangebracht en het pop up masker, tijdens het intrekken van het masker ontvangt u een hand of voetmassage.

De behandeling wordt afgesloten met een voedende crème, uw huid zal er strakker, zachter en stralender uitzien en u zal zich helemaal ontspannen voelen.

De behandeling duurt een uur en kost 55,00 euro en is te boeken via

zen@studiozenza.nl

En via whatsapp: 0615627313

( tijdens de lessen en behandelingen wordt de telefoon niet beantwoord).

De algemene en AGV voorwaarde zijn van toepassing.