Telefoon nummer

0615627313

Email

zen@studiozenza.nl

Openingstijden

Ma-vrij op afspraak

Rozenkwarts rozen gelaatsbehandeling

Na de ontvangst in een zeer sfeervolle ruimte kunt u zich op het gemak omkleden, bij de wellness gezichtsbehandeling mag u de broek , BH en evt. hemdje met spaghetti bandjes aan houden , er hangt een badjas voor u klaar. 

Ondertussen wordt er een heerlijk voetenbadje met etherische olie en verse of gedroogde bloemblaadjes klaar gemaakt.

Onder het genot van een kopje thee of koffie kunt u genieten van het voetenbad en wordt de behandeling en de op maat gemaakte persoonlijke gezichtsolie waarin etherische oliën toegevoegd worden besproken .

Er wordt alleen gebruikt gemaakt van 100% natuurlijke producten  zoals natuurlijke planten oliën, etherische oliën, hydrolaten, zijde cocons, chiazaadjes, sheabutter, honing, groene of witte leem en pop up maskers. Niks komt uit een kant en klare tube of potje alles wordt ter plekke persoonlijk voor u bereidt. 

Het zijn heerlijke wellness verwen behandelingen waarbij de verzorging van huid en ontspanning voorop staat (er wordt tijdens deze behandeling niet geëpileerd, geharst of comedonen verwijderd).  

Zenza deluxe : Rozenkwarts rozen gelaatsbehandeling

Na een uitgebreide reiniging van de huid en warme kompresdoeken heeft u de keuze uit een peeling met zijde cocons of honing (er wordt geen peeling gedaan op een onrustige of acne huid, hiervoor krijgt u een langere massage voor in de plaats). Nadat de peeling is afgenomen met warme kompresdoeken ontvangt u een gezichtsmassage met Rozen gezichtsolie :

In de huidverzorging is rozenolie geschikt voor alle huidtypen en is zeer huid herstellend, een heerlijke olie voor een huid die liefde en zachtheid nodig heeft. 

In combinatie met edelstenen van rozenkwarts:

Rozenkwarts staat voor liefde. Liefde voor jezelf, voor je huid en voor de wereld om je heen. Rozenkwarts laat alle spanning los en beschermt je met een roze wolk. Rozenkwarts heeft een verzachtende en ontspannende werking en zorgt voor een stralende huid. Na de massage wordt er een serum van roos aangebracht en hier overheen komt een in rozenhydrolaat gedrenkt pop up masker, tijdens het intrekken van het masker ontvangt u een hand of voetmassage. 

De behandeling wordt afgesloten met een voedende crème, uw huid zal er strakker, zachter en stralender uitzien en de luxe geur van roos opent je hart en laat je tot bloei komen.

De behandeling duurt 1 uur en kost 55,00 euro.

De behandeling is te boeken via zen@studiozenza.nl

En via watsapp: 0614965726

( tijdens de lessen en behandelingen wordt de telefoon niet beantwoord).

De algemene en AGV voorwaarde zijn van toepassing.